Mateřská škola, Bylany, okres Chrudim
+420 774 447 117

Jídelní lístek

CO BUDEME MÍT DOBRÉHO  

 

Od 22.4. do 25.4.2025

 

Pondělí:   

                          STÁTNÍ SVÁTEK

 

Úterý:         

SVAČINA: rohlík, medové máslo, ovocná mísa, kakao (A: 1a, 6,7)

OBĚD: polévka zeleninová s hrachovými nočky, rybí filé se sýrem, bramborová kaše, červená řepa, džus (A:4,7,9)

SVAČINA: chléb, Lučina, zelenina, mléko (A: 1a,1b,7)

 

Středa:     

SVAČINA: ašan bagetka, tvarohová pomazánka s pórkem, zeleninová mísa, mléko (A: 1a,1b, 7)

OBĚD: polévka vločková, vepřové kostky s bílými fazolemi, brambor, čaj (A:1a,9)

SVAČINA: cereálie, ovoce, mléko (A: 1a,6,7)

 

Čtvrtek:   

SVAČINA: houska, sýrová pomazánka, ovocná mísa, malinové mléko (A:1a,7)  

OBĚD: polévka fazolová s klíčenými cizrnovými lupínky, zapečené těstoviny, mrkvový salát, colinda (A: 1,3,7)

SVAČINA: chléb, kapiová pomazánka, zelenina, mléko (A:1a,1b,7)

 

Pátek:      

SVAČINA: chléb, máslo, plátek vajíčka, zeleninová mísa, mléko (A:1a,1b,3,7)

OBĚD: polévka česneková s bramborem, hovězí tokáň, rýže, čaj (A:1a,9)

SVAČINA: Maty jogurt, ovoce, čaj (A:7)

Potraviny obsahují alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem pokrmů.

Náměty a recepty z bylanské školičky .pdfStáhnout
Halloween_recepty.docxStáhnout
Italský těstovinový nákyp.docxStáhnout
POŠÍROVANÝ RYBÍ FILET S.docxStáhnout
RECEPTURY POKRMU 1_2022.docxStáhnout
musaka.pdfStáhnout
Italská polévka_pomazánka z červené řepy.docxStáhnout
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace